znany lekarz

Wyszukiwarka

  • Białka

    BIAŁKA to podstawowy budulec każdej tkanki. Niedobór białek w organizmie powoduje zaburzenia ...

    Czytaj teraz

  • Dlaczego potrawy smażone są szkodliwe?

    Smażone na oleju frytki, kotlety, ryby, placki ziemniaczane, ziemniaki, racuchy oraz odsmażane ...

    Czytaj teraz

  • Dokuczliwa zgaga

    Jak powstaje zgaga? Zawartość żołądka lub dwunastnicy wraca do przełyku z powodu niewydolności ...

    Czytaj teraz

  • Rzodkiewki - wiosenne delicje

    Rzodkiewki (Raphanus sativus var. sativus) to wspaniały dodatek do kanapek, sałatek, past ...

    Czytaj teraz

  • Nie marnotraw jedzenia!

    Wiemy już, że makaron jest istotnym elementem zbilansowanej diety, w której znajdują się owoce, ...

    Czytaj teraz

  • WYBIERAM WODĘ - ogólnopolska społeczna kampania edukacyjna

    Program edukacyjny „Wybieram wodę” powstał dzięki pasji i zaangażowaniu w promocję zdrowego ...

    Czytaj teraz